Ensemble, la Génération e pour Durbuy

Rudolf Boogerman

7 sur la liste écolo à Durbuy

Rue des Ardennes, 46 à 6941 – Bomal

61 ans.

 

rudolf@raboo.info

 0498 / 19 70 60

 

Grafist, softwareontwikkelaar, beeldend kunstenaar.

 

ECOLO hielp me met mijn project “Wild Camping”, dat is gericht op het schoonmaken van het gebied rond de Ourthe in Bomal, zwaar vervuild door afval (bierblikjes, kunststoffen, oliecontainers, enz.). Omdat we dezelfde ideeën lijken te hebben en openstaan voor nieuwe ideeën, besloot ik me aan te sluiten bij het feest.

Als ECOLO aan de macht was bij DURBUY, zou ik graag investeren in de volgende gebieden: milieu en toerisme.

De omgeving: ik geloof sterk in samenwerking tussen de burger en onze gemeenschap. Zonder de hulp van de burger kan een gemeenschap niet handelen. Daarom zou ik graag de dynamiek tussen de openbare en milieudiensten willen veranderen, zodat het voor de burger gemakkelijker is om privéacties te initiëren. Als burger weet ik wat de obstakels zijn en hoe ik ze kan corrigeren.

Toerisme: Ik denk dat we het aanbod aan toeristische attracties moeten diversifiëren en ons moeten concentreren op die met de minste impact op het milieu. We moeten ook ruimte maken voor kleinere lokale initiatieven die meer werk voor de regio zullen creëren en tegelijkertijd een groter scala aan interesses voor toeristen zullen bieden. Ten slotte moet de lokale bevolking worden gecompenseerd voor de nadelen van massatoerisme. Als een kunstenaar en onderzoeker van probleem oplossingen, denk ik buiten de gebaande paden. Bovendien ben ik een vreemde in dit land, en ik denk dat het goed is voor een gemeenschap om af en toe met mensen te werken die hier niet zijn geboren, om een extern perspectief te hebben

.

” Durbuy, regio van diversiteit “

 

Share This